Коля Сєрга жорстко пройшовся по питаннях мобілізації блогерів

Читать на русском
Автор
Коля Сєрга під час виступу
Коля Сєрга під час виступу. Фото instagram.com/thekolya/

Коля Сєрга вважає, що блогери мають висловлювати чітку громадянську позицію

Лідер "Культурного десанту" Коля Сєрга, який нещодавно висловлювася про справу Гринкевичів, розповів про доречність мобілізації відомих блогерів. Вони переважно ведуть активне життя у соцмережах, але часом залишаються бездіяльними, коли йдеться про питання мобілізації.

Артист переконаний, що блогери не мають бути винятком, разом з іншими українцями вони мають ставати на облік та висловлювати чітку громадянську позицію. В інтерв'ю для 24 каналу Сєрга розповів, що вони можуть мілітаризуватися, підключатися до українського опору не лише частково, а й долучатися по повній програмі.

"Блогери могли б стати на облік, показати свою свідомість. Якщо прийде повістка, то пройти на КМБ та чекати розподілу", – розповів він.

Сєрга також згадав Михайла Лебігу, який часто організовує збори для української армії. Коля уточнив, що блогер хоч і дуже розкручений у мережах, проте він може робити значно більше.

"Переконаний, що посада, яку обійматиме той самий Лебіга, буде пов'язана з медійною, інформаційною боротьбою, яка є дуже важливою. Від її ефективності багато що залежить на фронті. Тому я повністю впевнений, що він буде мобілізований на цю посаду, як і його колеги. І вони працюватимуть 24/7 на військо, і це вже дуже важливо", — додав артист.

Раніше "Телеграф" писав, що Коля Сєрга розповідав, як його поміняла війна. Нещодавно артист сказав "ні" мові агресора, він регулярно удосконалює знання української.