Топ-5 зіркових українок, чоловіки яких пішли воювати (фото)

Читать на русском
Автор
4148
Чоловіки, які служать в ЗСУ, - надійна опора для своїх дружин Новина оновлена 26 січня 2024, 16:53
Чоловіки, які служать в ЗСУ, - надійна опора для своїх дружин. Фото Телеграф

Найважчий шлях у тих, хто пішов на фронт та захищає Батьківщину, долучившись до лав ЗСУ

Повномасштабне вторгнення в Україну стало справжнім випробуванням для всіх громадян, не виняток становлять і українські знаменитості. Дехто з українських зірок втік до Росії, дехто виїхав до Європи, інші ж почали активно займатися волонтерством в Україні, організовувати благодійні концерти, спрямовані на допомогу українській армії, тощо.

А найважчий шлях у тих, хто пішов на фронт, долучившись до лав ЗСУ. "Телеграф" зібрав інформацію про відомих українок, які чекають своїх чоловіків з війни.

Наталка Денисенко

Чоловік української акторки Наталки Денисенко – Андрій Федінчик – пішов на війну добровольцем в перші дні повномасштабного вторгнення. До війни Андрій знімався у серіалах "Кріпосна", "Дитячий охоронець", "Місце від сонцем". Зіркова пара намагається скористатися будь-якою можливістю, щоб провести час разом навіть в умовах війни. Подружжя виховує сина Андрія. Наталка Денисенко неодноразово висловлювалась, що вірить у те, що їхня родина незабаром возз’єднається.

Наталка Денисенко, Андрій Федінчик
Наталка Денисенко з чоловіком-військовим

"Мені дуже пощастило, що чоловік постійно на зв'язку. Що має змогу відповідати мені, і я дуже це ціную. Хочеться, щоб у нас було звичайне життя, як раніше. Але розумію, що це неможливо в умовах війни", — розповідала артистка.

Марічка Падалко

Єгор Соболєв за пів року до повномасштабної війни перебував у територіальній обороні. Наразі чоловік телеведучої Марічки Падалко виконує важливі бойові завдання, атакуючи ворогів ударними дронами. Дружині військовослужбовця було непросто, вона розповідала, що пережила "синдром передчасного горювання". Натомість Єгор Соболєв, за словами Марічки, намагається не думати про смерть. "Його філософія — не обговорювати смерть, не думати про смерть, ніколи взагалі не обговорювати погані варіанти", — каже Падалко.

Марічка Падалко, Єгор Соболєв
Чоловік Марічки Падалко виконує важливі бойові завдання

Також телеведуча розповіла, що війна дуже позначилася на чоловікові. Зокрема у місцях, де є велике скупчення людей, він постійно відчуває дискомфорт та тривогу.

Пара має трьох дітей-підлітків: сина та двох доньок.

Маша Єфросиніна

Телеведуча Маша Єфросиніна розповідала, що її чоловік Тимур Хромаєв пішов на передову одразу ж після повномасштабного вторгнення.

Маша Єфросиніна, Тимур Хромаєв
Маша Єфросиніна з Тимуром Хромаєвим

"Свого часу він пішов добровольцем і прийняв рішення офіційно оформитися в ЗСУ. На сьогоднішній день він вже командир бригади, в його підрозділі більше 100 чоловік. Вони займаються радіоелектронною боротьбою, БПЛА і дронами", — розповідала ведуча.

Пара бачиться дуже рідко, але відстань, за словами Єфросиніної лише зміцнила родину. Подружжя виховує сина.

Євгенія Гапчинська

Українська художниця Євгенія Гапчинська також має чоловіка-захисника, який перебуває на передовій. Художник Дмитро Гапчинський, незважаючи на жахіття війни, намагається підтримувати свою дружину. Він на війні ще з 2014 року. Чоловік неодноразово був поранений, проте досі зберігає оптимізм та вірить у перемогу.

Євгенія Гапчинська, Дмитро Гапчинський
Коли чоловік повертається з війни

"Він на 15 кг схуд, шість зубів втратив, але не впадає у відчай, не здається", — так розповідала Євгенія про стан чоловіка, коли той періодично повертався додому.

Сім’я має дорослу доньку та малого сина.

Вероніка Вельч

Українська адвокаційниця Вероніка Вельч також має чоловіка, який перебуває у гарячих точках, захищаючи Батьківщину від загарбників. Кінорежисер Олег Сенцов командував взводом у 47 омбр "Магура". За час війни чоловік був поранений. Військовий має чималий бойовий досвід, у соцмережах він періодично розповідає про перебіг подій на фронті. Олег публікував документальні матеріали з передової, зокрема – "Один важкий день на сході".

Олег Сенцов, Вероніка Вельч
Олег Сенцов рідко буває вдома

Сенцов неодноразово підкреслював, що ця війна для нього є особистою. "У березні 2014 року в мене було це відчуття окупації, насилля, яке чинять над тобою. Я і раніше розумів, що Путін — це всесвітнє зло. Але після того, що він зробив та продовжує робити з нашою державою, для мене ця війна стала особистою", — розповідав кінорежисер.

Син Вероніки та Олега народився під час великої війни. Дем’ян вперше побачив тата через три місяці після народження.

"Чоловік на фронті — це страшно. Я знаю, що до цього не звикну, тому навіть не намагаюсь", — розповідала Вероніка.

Раніше "Телеграф" писав, що співак Віталій Козловський розповів про військові будні та анонсував вихід нової пісні. Виконавець уточнив, що часто згадує безтурботні часи, бо на службі не так все просто, як хотілося б.