Фронтмен гурту "Антитіла" розповів, чи повернеться на фронт

Читать на русском
Автор
899
Тарас Тополя добровільно не має бажання повертатися на війну
Тарас Тополя добровільно не має бажання повертатися на війну. Фото facebook.com/antytilaofficial

Тарас Тополя є батьком трьох малолітніх дітей, відповідно він має право на відстрочку від мобілізації

Фронтмен гурту "Антитіла" Тарас Тополя, який возз'єднався із сім'єю через півтора роки війни, перебуває в резерві. Артист акцентує увагу на тому, що мобілізація – це важливо, проте повертатися на фронт не дуже хоче.

В інтерв'ю YouTube-каналу "Розмова" чоловік поділився, за яких умов таке може трапитися. Тарас Тополя готовий воювати, якщо в цьому буде нагальна потреба.

"Якщо командир бригади, або той самий Валерій Залужний скаже: "Все хлопці, годі, назад"", — уточнив Тополя.

Тарас Тополя
Тополя у військовій формі

Прокоментував артист і загальну ситуацію з мобілізацією в Україні.

"Маємо такий парадокс, що суспільство хоче перемоги, контрнаступу і повернення окупованих територій, але не до кінця розуміє, які ресурси для цього необхідні. А ресурси необхідні людські в першу чергу. Це чиїсь сини, брати, чоловіки, які мають йти воювати. Брати участь у штурмових операціях, наступі, отримувати поранення, гинути. Це війна", — вважає Тополя.

Тополя акцентував увагу на тому, що українській армії потрібні нові бригади, а це все людський ресурс.

"Не секрет, що того ресурсу і запалу добровольців, до яких гурт "Антитіла" зокрема себе відносив, вже майже немає. А резерви треба десь брати. А де їх брати? Яким чином армія може виграти війну, якщо в неї не хочуть іти?" — додав Тополя.

Він наголосив, що спортзали забиті хлопцями, які проходять реабілітацію. Вони втратили здоров’я, але повернулися живими.

"Але якщо спортзали забиті здоровими чоловіками, які не горять бажанням йти і робити так, щоб цей спортзал і надалі залишався українським, напевно, вони мають розуміти, що держава рано чи пізно за ними прийде", — переконаний фронтмен гурту.

Раніше "Телеграф" писав, що співак Віталій Козловський розповів, де тепер служить. Артиста з Донбасу перевели до однієї з частин Києва.