Донька покійної Ніни Матвієко виставила на аукціон каблучку легендарної мами (фото)

Читать на русском
Автор
680
Каблучку Ніни Матвієнко виставили на аукціон
Каблучку Ніни Матвієнко виставили на аукціон. Фото instagram.com/tonya_matvienko

Організатори благодійної ініціативи хочуть зібрати кошти для української армії

Нещодавно стало відомо, що українська співачка Тоня Матвієнко, яка розповідала про причини смерті своєї мами, виставила на благодійний аукціон коштовну каблучку покійної Ніни Митрофанівни. Благодійна ініціатива має на меті збір грошей для ЗСУ.

Про це розповіла ведуча проєкту "Ближче до зірок" Наталі Солонік. На сторінці в Instagram Солонік поділилася інформацією, що нещодавно був організований благодійний захід, мета аукціону – збір коштів на FPV дрони для наших захисників на південному напрямку.

Каблучка
Срібна каблучка

Один із лотів для аукціону передала співачка Тоня Матвієнко. Артистка запропонувала придбати срібну каблучку покійної мами, якої не стало восени минулого року.

Каблучка
Каблучка Ніни Матвієнко

Тоня Матвієнко уточнила: "Ця каблучка для мене дуже дорога. Сподіваюся, що вона принесе користь захисникам і захисницям. Я буду дуже рада цьому, і я знаю, що мама – також. Мама була б щасливою. Слава ЗСУ! Слава Україні".

Раніше "Телеграф" розповідав, що Тоня Матвієнко після смерті мами присвятила їй зворушливу пісню. Чуттєва пісня має назву "Сік землі".