росія на Великдень обстріляла церкву в Запорізькій області

Читать на русском
Автор
6286
Багато будинків у Комишувасі за час вторгнення зруйновані вщент
Багато будинків у Комишувасі за час вторгнення зруйновані вщент

Для ворогів немає різниці по чому гатити

Російські окупанти в Великодню ніч завдали удару по Запоріжжю та області. Попередньо обійшлося без жертв. Ворог поцілив у церкву в Комишувасі. Служби в ній не було.

Про це повідомив очільник ЗОВА Юрій Малашко. За його даними, постраждали і будинки поблизу. У Запоріжжі російські загарбники поцілили в зелену зону. Наслідки встановлюють фахівці, та в.о. мера міста Анатолій Куртєв зазначив, що постраждалих немає.

Фото зруйнованої церкви публікує ДСНС. Від релігійної споруди залишився тільки купол та ікона.

Ворог планомірно обстрілює Комишуваху — про руйнування чи постраждалих з цього напрямку повідомляють ледь не кожен день. Багато будинків у селищі зруйновані — воно знаходиться на Оріхівському напрямку, де ворог часто застосовує артилерію.

Комишуваха Запорізької області на карті
Комишуваха Запорізької області на карті

Раніше "Телеграф" повідомляв про ризики для українців на Великдень — ворог може завдати масованої атаки. Військові закликають не нехтувати сигналами тривоги. Серед останніх злочинів окупантів — обстріл Слов'янська. За останніми даними загинули вісім людей та 21 поранений. Ворог поцілив обстрілом у багатоповерховий будинок. Під його уламками можуть досі лишатися люди.