У Запоріжжі ракета рознесла житловий будинок, без жертв не обійшлося: фото наслідків (Оновлено)

Читать на русском
Автор
10207
Наслідки обстрілу вранці
Наслідки обстрілу вранці

Ракетна атака відбулася в ранкову годину

Російські окупанти останніми днями активізували ракетні атаки по Запоріжжю, місто зазнає обстрілів щоночі. Не стала винятком і ніч на суботу. Рано-вранці 24 вересня після трьох годин окупанти випустили по Запоріжжі ракети.

За даними голови ОВА Олександра Старуха, відомо про щонайменше п’ять попадань містом в об’єкти інфраструктури та житловий сектор. Є загиблий та постраждалі.

Один із прильотів викликав пожежу у багатоповерховому будинку. За уточненими даними від в.о. мера Анатолія Куртєва, внаслідок ворожої атаки загинула одна жінка, ще дев’ятеро людей поранено. Одна людина у лікарні. Постраждалим надали допомогу – мешканці будинку ночували у комунальному автобусі, який використовували як пункт обігріву.

Обстріл Запоріжжя ракетами
Мешканці досижували ніч в автобусі

Також опубліковані фото, на яких видно наслідки прильоту для будинку. Триповерхова будівля частково обрушилася, все в диму та кіптяви.

Обстріл Запоріжжя
Рятувальники гасять пожежу на місці прильоту
Запоріжжя обстріл із загиблим
На першому поверсі будинку – ЦНАП
Вибух у Запоріжжі — наслідки ракетного удару
Наслідки прильоту ракети до Запоріжжя
Обстріл Запоріжжя наслідки
Будинок під час пожежі

Також у дев’яти багатоповерхових будинках вибило вікна, постраждали й будинки у приватному секторі.

Напередодні в місті вже був загиблий внаслідок російської ракетної атаки — окупанти вистрілили в готель в одному із парків Запоріжжя у центрі. Росіяни не лише атакують мирні міста, а й не гребують військовими злочинами в Україні. Те, що було відомим фактом, підтвердили експерти комісії з прав людини ООН.