"Мені соромно, що я із Заходу": британський медик-доброволець записав потужне звернення з фронту (відео)

Читать на русском
Автор
Іноземний доброволець більше не визнає себе південноафриканцем Новина оновлена 23 лютого 2024, 14:43
Іноземний доброволець більше не визнає себе південноафриканцем. Фото Апостроф

Чоловік зазначив, що політика є "лайном", поки знищують країну та людей

Досі західні політики виявляють нерішучість у підтримці України. У зв’язку з цим питання виникають не лише в українців, а й у представників Західного світу.

Так, у мережі завірусилося гнівне відео британського медика-добровольця, в якому він заявив, що йому соромно, що він із Заходу. Цей ролик опубліковано на каналі Sniper у соціальній мережі Х (колишній Twitter).

Військовий медик аргументує свою позицію тим, що західні політики щодня сумніваються і не здатні ухвалити рішення щодо допомоги Україні, поки десятки тисяч цивільних страждають від геноциду.

"Як ви смієте щодня так поводитися? Уявіть собі, що це ваші діти були на місці українців, уявіть себе хоча б раз на їх місці", – сказав чоловік.

Він зазначив, що насправді політика є "лайном", поки знищують країну та людей.

Також медик додав, що він більше не визнає себе південноафриканцем, тому що його уряд підтримує президента Російської Федерації Володимира Путіна.

"Мені соромно бути жителем Заходу. Мені соромно, що колективний Захід не може підтримати Україну, захистити свободу всіх нас на Заході. Мені дуже соромно. Дивиться відео! Прокоментуйте, якщо ви погоджуєтеся...

Усі в цій країні (в Україні — Ред.) питають мене, звідки я. І я відповідаю, що я з Англії", — зізнався військовий медик в обмані.

Раніше "Телеграф" повідомляв, що Угорщина заблокувала спільну заяву країн ЄС до другої річниці повномасштабного вторгнення Росії до України.