"Іншого шляху до перемоги немає": у прямому етері ведучий телемарафону заявив, що йде до ЗСУ (відео)

Читать на русском
Автор
Орест Дрималовський
Орест Дрималовський. Фото instagram.com/drymalovsky

Він вирішив поставити "крапку" публічно та подякувати глядачам

Ведучий каналу ICTV Орест Дрималовський в етері телемарафону "Єдині новини" повідомив, що це його останній ефір. Вже наступного тижня він буде у Збройних силах України (ЗСУ).

Дрималовський розповів глядачам, що настав його час змінити затишну студію на військову форму. Відео прощання ведучого опублікував телеканал ICTV.

Зеленський висловився проти насильницького затримання чоловіків працівниками ТЦК

"На цьому ставимо крапку. Особисту крапку ставлю і я. Власне, це мій останній ефір перед мобілізацією до Збройних сил України. Настав час і мені змінити звичне місце роботи — цю затишну, улюблену студію — на військову форму. Вже наступного тижня почну свій новий шлях", — сказав Дрималовський.

Телеведучий щиро звернувся до телеглядачів. Він подякував їм і попросив вірити та допомагати армії, а також вступати до лав ЗСУ. Тільки так можна перемогти ворога.

"Хочу подякувати вам, глядачам "Вікон" та "Фактів". Дякую, що були і залишаєтеся з нами. Прошу вас вірити у Збройні сили, допомагати Збройним силам і вступати до лав Збройних сил України. Іншого шляху до перемоги немає. Бережіть себе і рідних, і обов’язково побачимось", — сказав Дрималовський.

Звернення до глядачів

Зазначимо, що Орест Дрималовський багато років працював на телеканалі ICTV. В інтерв’ю він розповів, що був готовий отримати повістку. Коли вона прийшла, одразу ж поїхав до Львова та пройшов усі етапи мобілізації. На думку Дрималовського, всі військовозобов’язані чоловіки мають бути готові вступити до лав ЗСУ. Це обов’язок кожного чоловіка.

Раніше "Телеграф" писав, що в Україні пропонують запровадити обов’язкову базову загальновійськову підготовку для деяких спеціальностей. Але там є спірна норма.