Окупанти завдали удару по Херсону: є загиблі, люди просто йшли вулицею (фото)

Читать на русском
Автор
1022
Окупанти вдарили по Херсону
Окупанти вдарили по Херсону. Фото Колаж "Телеграфу"

Атака була здійснена по центру міста

Російські окупанти вранці вкотре здійснили атаку по місту Херсон. Вже відомо про загиблих та постраждалих внаслідок події.

Про це у вівторок, 5 грудня, у своєму Telegram-каналі розповів голова Офісу президента Андрій Єрмак. За його словами, жертвами стали двоє людей.

"Росіяни знову вдарили по Херсону, вбили цивільних. Попередньо відомо про загибель двох людей та одного пораненого. Терористи", — написав він.

Водночас голова Херсонської обласної державної адміністрації Олександр Прокудін у своєму Telegram-каналі зазначив, що загарбники атакували центр Херсона.

"З самого ранку російська армія безжально вкрила вогнем центр Херсона... Лікарям, які оперативно прибули на місце події, залишилося лише констатувати смерть херсонців", - написав він.

Також голова ОВА додав, що травми отримав 59-річний чоловік. Каретою "швидкої" його госпіталізували для надання медичної допомоги.

Нагадаємо, раніше "Телеграф" писав про те, що у жовтні 2023 року російські загарбники атакували ракетами та дронами Полтавську область. Внаслідок події постраждали кілька людей, серед яких дитина.