Гуменюк звільнилася? Відома речниця ЗСУ прокоментувала свою заяву (оновлено)

Читать на русском
Автор
2686
Наталія Гуменюк
Наталія Гуменюк. Фото facebook.

У соцмережі вже з’явилася цікава інформація, пов’язана із заявою спікера

Начальниця координаційного прес-центру Сил оборони півдня Наталія Гуменюк, яка регулярно інформує населення про атаки ворога та їх плани, повідомила про звільнення з посади. Водночас у її соцмережах з’явилася цікава деталь.

Про звільнення з колишнього місця роботи Гуменюк написала на своїй сторінці у Facebook у неділю, 3 грудня. Вона наголосила, що попереду буде багато цікавого.

"Коли попереду багато цікавого… А хтось там вангував, що Гуменюк ФСЬО… правда в тому, що Гуменюк справді фсьо ПО СИЛАМ", — йдеться у пості.

При цьому на сторінці Гуменюк у профілі вже з’явилася інформація про її нове місце роботи. Вказано, що вона тепер займатиме посаду у пресслужбі Морської охорони у Державній прикордонній службі України (ДПСУ).

Зазначимо, що Наталію Гуменюк було призначено начальницею координаційного пресцентру Сил оборони півдня навесні 2022 року.

ОНОВЛЕНО: Наталія Гуменюк прокоментувала інформацію у ЗМІ про нібито своє звільнення і заявила, що її слова неправильно інтерпретували. Про це пише "Радіо Свобода". Тобто вона все також залишається на своїй роботі, а цим постом вона хотіла сказати інше:

"Кілька тижнів тому розповсюджували інформацію, що Гуменюк "всьо", але зрештою вийшло, що вона "всьо по силах" (тобто сильна, вистояла)", — зазначила вона.

Нагадаємо, раніше "Телеграф" писав про те, що раптове звільнення глави Сил спеціальних операцій Віктора Хоренка стало обростати скандальними подробицями.