"Шахеди" атакували Київ та ще кілька областей України (оновлено)

Читать на русском
Автор
5248
Відкриті джерела

Були повідомлення про вибухи

Вечір п’ятниці, 10 листопада, став зовсім неспокійним для українців. Після ракетного удару по Одеському району російські окупанти направили проти України одразу кілька груп ударних дронів з різних напрямків.

Загроза наближається до столиці. "Телеграф" зібрав усе, що відомо.

Одна група дронів пройшла через Кіровоградську та Черкаську область до Київської області і попрямувала у бік Києва, незабаром після чого в регіоні чули вибухи, влада заявила про роботу ППО.

Також ударні безпілотники атакували Одеську область із боку Чорного моря. Місцеві канали пишуть, що вже чули вибухи, проте наразі невідомі деталі.

БпЛА також зайшли з Білгородської області росії на Сумщину, а звідти перелетіли до Харківської області та атакували обласний центр. У Харкові повідомляли про роботу ППО.

Крім того, повідомлялося і про рух безпілотників у бік Миргорода Полтавської області.

Оновлено о 23:46. Відбій загрози застосування ударних дронів у всіх областях.

Варто зауважити, що раніше сьогодні тривоги вже стомили українців, — серед іншого, протягом більш як трьох годин тривала масштабна тривога у зв’язку з пуском МіГ-31, і у Повітряних силах стверджують, що такі довгі тривоги надалі можуть бути частіше.

Також раніше ракети вдарили по дачному кооперативу під Одесою, внаслідок чого постраждало троє людей похилого віку.

Як повідомляв "Телеграф", українці теж не дають ворогові сумувати, — після нічної атаки БпЛА на Крим успішно потонули два російські катери.