Нічна атака на Хмельниччину: є багато поранених, пошкоджено житлові будинки

Читать на русском
Автор
13496
Росіяни атакували Україну дронами
Росіяни атакували Україну дронами. Фото Колаж "Телеграфу"

Вибуховою хвилею пошкоджено нежитлові приміщення, житлові будинки та транспортні засоби

Російські окупанти атакують Хмельницьку область вже четверту добу поспіль. Внаслідок чергових ударів зафіксовано пошкодження житлових будинків і вже відомо про щонайменше 16 постраждалих.

Про це у середу, 15 жовтня, повідомив перший заступник начальника Хмельницької ОВА Сергій Тюрін на своїй сторінці у Facebook. За його словами, у Хмельницькому районі збиті ворожі цілі не завдали шкоди під час падіння уламків.

"Разом з тим, на жаль, в Шепетівському районі внаслідок збиття ворожих повітряних цілей відбулось їх падіння на території об'єкта критичної інфраструктури. Вибуховою хвилею пошкоджено нежитлові приміщення, житлові будинки та транспортні засоби", — написав Тюрін.

Він також додав, що станом на тепер по медичну допомогу звернулися 16 осіб. Усі вони отримали різні тілесні ушкодження внаслідок обстрілу.

Тим часом на сторінці Генштабу ЗСУ повідомляють, що в ніч проти 25 жовтня російські окупанти атакували Україну безпілотниками типу Shahed-136/131. Усього їх було випущено 11. На щастя, Силами та засобами протиповітряної оборони України знищено всі ворожі повітряні цілі.

Нагадаємо, раніше "Телеграф" писав про те, що ввечері 21 жовтня російські окупанти завдали удару Новою поштою в Харківській області. В результаті є загиблі та постраждалі.