В окупованому Криму було гучно: окупанти пожалілися на "підводних диверсантів"

Читать на русском
Автор
5300
Вибухи на окупованому півострові чують регулярно
Вибухи на окупованому півострові чують регулярно. Фото EPA-EFE

Місцеві гауляйтери вже знайшли "логічне пояснення" гучним звукам

У ніч проти 24 жовтня у Севастополі було зафіксовано кілька гучних вибухів. Як повідомляють місцеві пабліки, інцидент стався рано-вранці, між третьою та четвертою годинами. Схоже, що росіяни можуть готуватися до чергових втрат на зовнішньому рейді порту.

На це натякає, принаймні, інформація місцевого гауляйтера михайла развожаєва, котрий уже традиційно звинуватив у атаці на Крим українських військових. У власному Telegram-каналі прокремлівський чинуша повідомив, що звуки вибухів у Севастополі начебто пов'язані із роботою російського чорноморського флоту, який "відбиває атаку противника".

В інформації развожаєва є цікаве словосполучення — "можливу атаку". Імовірно, російські окупанти не встигли домовитися про єдину лінію інформування місцевого населення, тому максимально "коректно" вирішили обійти питання гучних звуків серед ночі.

Додамо також, що інцидент начебто зафіксований на зовнішньому рейді Севастополя. Той самий развожаєв також повідомив, що місто атакують "підводні диверсійні сили та засоби" ворога, себто натякнувши на успішну операцію ЗСУ.

Українська сторона поки не коментувала ситуацію. Тим не менш, у інших місцевих пабліках факт вибухів усе ж підтвердили. Очікуємо на деталі.

Раніше "Телеграф" повідомляв, що кілька днів тому у Севастополі вже фіксувалися вибухи, а окупанти заявляли про черговий удар з боку України. Ба, більше — вони переконували, що наші захисники застосували ракети Storm Shadow.

При цьому, цілком імовірно, що ворог не дорахувався ще одного складу із боєприпасами.