Контрнаступ ЗСУ: Зеленський пояснив, чому "щасливого кінця не буде"

Читать на русском
Автор
3000
Володимир Зеленський
Володимир Зеленський. Фото Офіс президента

Зеленський вже не вперше відповідає критикам ЗСУ

Президент України Володимир Зеленський відповів усім "експертам" війны в Україні. Він заявив, що це не кіно і, тим більше, не фільм зі щасливим кінцем.

Так, за словами Зеленського, наступальна операція України не триватиме півтори години як у фільмі. Він також додав, що всі хочуть "хепі-енду", але його вже не може бути.

"Це не фільм зі щасливим кінцем. У нас не буде щасливого кінця. Ми втратили багато людей. Щасливого кінця не буде. Ми маємо це визнати", — сказав він у розмові з журналістом CNN.

Зеленський пояснив, що Україна зараз сплачує найвищу ціну за свою перемогу.

"Це правда. Я не хочу повторювати ці слова, але... Усі знають про цю війну, але іноді просто знати замало", - каже український лідер.

Президент сказав, що "єдина позиція в цьому: перемога – це не щастя. Перемога – це одна єдина можливість об’єднатися. І західні громадяни мають зрозуміти: не просто наші цінності – спільні цінності. Це наша війна – спільна війна".

Нагадаємо, раніше ми писали про те, що Володимир Зеленський уже відповідав на критику українського контрнаступу. Відповідь була на слова американських та інших західних офіційних осіб про те, що в США радять "Україні бути менш схильною до ризику і повністю направити свої сили на головний напрямок контрнаступу — південь і перестати концентруватися на сході, де задіяна майже половина Сил оборони".

Раніше ми писали про те, що в НАТО оцінили перебіг українського контрнаступу. На думку генсека Альянсу, зараз ЗСУ " набирають обертів ".