Ракетний удар рф по Прикарпаттю: загинула дитина, є поранені (фото)

Читать на русском
Автор
11711
Політ ракети
Політ ракети. Фото Офіс генпрокурора

Дитину намагалися врятувати медики

Вранці 11 серпня під час масштабної повітряної тривоги окупанти завдали удару по Прикарпаттю, є влучення по цивільному об’єкту.

Про це повідомила голова Івано-Франківської ОВ Світлана Онищук.

"Є постраждалі, серед яких дитина. Вона у критичному стані була доставлена до лікарні. Медики робили все можливе, але, на жаль, врятувати життя дитині не вдалося. Ще раз закликаю не ігнорувати сигнали "повітряних тривог". Де б ви не мешкали, подбайте про свою безпеку та безпеку своїх рідних!" — сказала вона.

Пізніше в Офісі генерального прокурора показали фото наслідків удару.

У відомстві уточнили, що ракета влучила по території приватного будинку в Коломийському районі, де проживала родина із трьома дітьми.

"Внаслідок обстрілу загинув 8-річний хлопчик. Дані щодо інших постраждалих уточнюються", — йдеться у повідомленні.

Зазначимо, що про вибухи в Івано-Франківській області близько 10:00 ранку писали моніторингові пабліки. Детальної інформації про роботу ППО чи прильоти у регіоні на той момент не було.

Також вибухи чули мешканці Києва, Хмельницької та Вінницької областей. У столиці уламки ракети впали на територію дитячої лікарні у Оболонському районі. Також падіння уламків було зафіксовано ще у двох місцях.

Раніше "Телеграф" писав, що 10 серпня росія завдала руйнівного удару по Запоріжжю. На жаль, без жертв не обійшлося. Також є поранені.