Кореспондент "Телеграфу" Ян Доброносов отримав почесну відзнаку від ЗСУ

Читать на русском
Автор
Ян Доброносов отримав нагрудний знак "За службу" ІІІ ступеня
Ян Доброносов отримав нагрудний знак "За службу" ІІІ ступеня. Фото telegraf.com.ua

Нагорода ця більш ніж заслужена

Кореспондент "Телеграфу" Ян Доброносов з перших днів війни старанно працює, щоб висвітлювати для українців та іноземців усі свідчення злочинів росії. І його старання не залишилися непоміченими, — командувач Об’єднаного оперативного штабу ЗСУ Сергій Наєв вручив йому нагрудний знак "За службу" ІІІ ступеня.

"До мене дійшла дуже цінна нагорода. На День журналіста, коли я був на сході, мене було відзначено Генерал-лейтенантом, Героєм України Сергієм Наєвим. Для мене ця відзнака дуже цінна, та додає мотивації", — каже про своє призначення Ян Доброносов.

Варто зауважити, що Ян Доброносов десятки, а то й сотні разів уже бував на місцях обстрілів, у гарячих точках бойових дій та на деокупованих територіях, — разом із ним редакція "Телеграфу" висвітлювала злочини росії проти України.

Деякі зі знімків Яна завірусилися у мережі та стали добре відомі не лише українцям, а й далеко за межами нашої країни.

Фото бійців ССО, які грають у шахи на передовій, набуло широкого поширення
Також мало хто не бачив це фото кухні, яка вціліла після ракетного удару по Дніпру.

Більше знімків авторства Яна Доброносова дивіться у репортажах:

Як повідомляв "Телеграф", раніше Ян Доброносов також отримував пам’ятний знак "За честь та славу" ІІІ ступеня від Управління держохорони України за значну допомогу та сприяння у справі здійснення державної охорони України.