Вже бояться вступати у бій: в Україні розповіли про втрати окупантів на півдні

Читать на русском
Автор
695
Російські окупанти
Російські окупанти

ЗСУ активно знищують загарбників та їх техніку

Російські окупанти зазнають величезних втрат на півдні України, через що деякі підрозділи загарбників відмовляються йти в бій.

Як поінформувала заступниця голови Міноборони Ганна Маляр, українські військові продовжують вести наступальні дії на Мелітопольському та Бердянському напрямах.

"Всюди тривають гарячі бої. Наші закріплюються на зайнятих рубежах, здійснюють заходи контрбатарейної боротьби", — написала вона.

За її словами, українські захисники "перемелюють" російську техніку та важке озброєння, вражають скупчення живої сили противника, а також знищують склади озброєння та боєприпасів, чим сильно знижують можливості окупаційних військ.

"Через значні втрати ворога у живій силі на Півдні деякі ворожі підрозділи відмовляються від участі у бойових діях.Співвідношення безповоротних втрат — 1 до 5,3. Тобто у ворога на Півдні гине військовослужбовців у 5,3 раза більше ніж у нас. ", — повідомила Маляр.

Як повідомлялося раніше, командувач Сухопутних військ ЗСУ генерал Олександр Сирський раніше повідомив про те, що українські бійці змогли помітно просунутися під Бахмутом