У росії заявили, що шойгу "знову прилетів" в Україну: показали відео

Читать на русском
Автор
1446
сергій шойгу
сергій шойгу. Фото Скрін із відео

шойгу нібито проінспектував передовий пункт управління одного з об'єднань угруповання військ "Схід" на Запорізькому напрямку

У росії заявили, що міністр оборони рф сергій шойгу нібито відвідав "пункт управління" на захопленій території Запорізької області. Раніше окупанти вже заявляли, що він побував на передовій у грудні, але це викликало великі сумніви.

Про це повідомляє міноборони росії.

Наголошується, що шойгу проінспектував передовий пункт управління одного з об'єднань угруповання військ "Схід" на Запорізькому напрямку. Там він заслухав доповіді командувача та офіцерів штабу "щодо поточної обстановки, характера дій противника та виконання російськими військами бойових завдань на основних тактичних напрямках". Він також наказав забезпечити війська на фронті всім необхідним та безпечно розміщувати особовий склад.

Як писав "Телеграф", раніше повідомлялося, що шойгу відвідував "зону спецоперації", але підтвердити незалежними джерелами це не можливо. У ЗМІ тоді вказували, що насправді він відвідав не Донбас, а Севастополь — це теж Україна, але в рф не відносять його до "зони СВО".

Ми також писали, що поки росіяни гинуть в Україні за ідеї свого диктатора, зятя Сергія Шойгу, блогера Олексія Столярова помітили в одному з ресторанів, де він зі своїми знайомими повечеряв на 43 тисячі рублів (близько 20 тисяч гривень або близько 500 доларів).