У шойгу заявили, що ЗСУ наступають: назвали напрямок

Читать на русском
Автор
6142
У рф повідомляють, на якому напрямку йде наступ. Ілюстрація
У рф повідомляють, на якому напрямку йде наступ. Ілюстрація. Фото Facebook

Проривів оборони російських військ нібито не допущено

У росії продовжують у паніці повідомляти про наступ ЗСУ. Міністерство оборони рф заявляє, що українські воїни проводять наступ на Соледарському напрямку на Донеччині "на всій лінії бойового дотику довжиною 95 кілометрів".

Про це заявив представник Міноборони рф ігоря конашенкова, пише "Інтерфакс".

"На соледарському тактичному напрямку противник учора провів наступальні дії на всій лінії бойового зіткнення сторін, довжиною понад 95 кілометрів", — сказав він.

За день, за заявою Міноборони, підрозділами ЗСУ здійснили 26 атак, у яких брали участь понад тисяча військовослужбовців та до 40 танків.

"Всі атаки підрозділів ЗСУ відбиті. Проривів оборони російських військ не допущено", — заявляє конашенков.

Водночас у Міноборони рф буквально підтверджують факт їхнього відступу від траси Хромово - Часів Яр.

"Південне" угруповання російських військ для підвищення стійкості оборони на малоільїнівському напрямку зайняло кордон з урахуванням вигідних умов Берхівського водосховища", — зазначає представник МО.

Він також наголосив, що штурмові загони за підтримки Повітряно-десантних військ ведуть бої у західній частині Бахмута. Минулої доби нібито було здійснено дев'ять літаковильотів, артилерією угруповання виконано 64 вогневі завдання.

Нагадаємо, раніше "Телеграф" писав про те, що ватажок ПВК "Вагнера" євгеній пригожин влаштував істерику заявивши, що ЗСУ розпочали наступ і що воно йде вже повним ходом.