Не долікували? лукашенко повеселив заявою про контрнаступ ЗСУ

Читать на русском
Автор
1141
олександр лукашенко зробив заяву про контрнаступ ЗСУ
олександр лукашенко зробив заяву про контрнаступ ЗСУ. Фото Відкриті джерела

На думку диктатора, жодного контрнаступу не буде

Самопроголошений президент Білорусі олександр лукашенко, який час від часу робить дивні, а часом і абсурдні заяви про війну в Україні, вважає, що контрнаступ ЗСУ, що анонсується, — це дезінформація.

Таку версію подій білоруський лідер висловив сьогодні, 18 травня, на зустрічі з учасниками засідання Ради Парламентської асамблеї ОДКБ. Про це пише "БелТа".

"Мушу сказати, найбільша дезінформація — цей "контрнаступ". Жодного "контрнаступу", на мій погляд, немає і бути не може. Це просто безумство. Один до п’яти на фронті воювати за технікою і живою силою — це просто безумство! Ні, треба нагнітати, треба накручувати українців для того, щоб продовжувати та втопити нас у цьому протистоянні. У цьому сьогодні суть на фронті. Ми це бачимо. Це у нас за парканом прямо", — сказав олександр лукашенко.

Зазначимо, що Україна зараз активно готується до майбутнього контрнаступу. Володимир Зеленський вважає, що перші кроки цього наступу побачать на Заході, а також добре відчує на собі росія. Попри те, що ця тема широко обговорюється протягом останніх місяців не лише в Україні, а й за її межами, лукашенко навіщось вирішив висловитися з цього приводу, додавши до скарбнички своїх і так абсурдних заяв щодо війни ще одну.

Нагадаємо, раніше "Телеграф" писав про те, що у мережі активно обговорюють можливу хворобу лукашенка після того, як він терміново виїхав з путінського параду на 9 травня і мав нездоровий вигляд. ЗМІ припустили, на що може бути хворий білоруський диктатор.