Storm Shadow, ти? В окупованому Луганську пролунали потужні вибухи (фото та відео)

Читать на русском
Автор
3756
Вибух у Луганську
Вибух у Луганську

Над містом піднімаються стовпи диму

У тилу в окупантів продовжують гриміти вибухи. На цей раз "бавовна" відвідала окупований Луганськ. Очевидці вже діляться знімками з місця подій.

Про це повідомляють місцеві паблики.

Так, за словами очевидців, у Луганську, який тимчасово зайнятий окупантами, місцеві мешканці почули одразу кілька потужних вибухів. А потім у небо почали підніматися величезні стовпи диму.

Деякі пишуть, що перед вибухами чули звуки, схожі на свист ракет, а попереднім місцем для їхнього попадання могли бути промислові об’єкти, які використовуються ворогом.

При цьому варто зазначити, що Луганськ розташований за 80 кілометрів від лінії фронту і цілком можливо, що це може бути черговою провокацією росіян, як, наприклад, вони часто роблять у Донецьку, з метою подальшого звинувачення в цьому України.

Однак і Україна завдяки нашим союзникам із Великобританії тепер має довші "руки".

У будь-якому разі підтвердити чи спростувати факт причастя України до цих вибухів можуть лише у ЗСУ, але поки що жодних офіційних даних із цього приводу не надходило.

Тим часом у мережі з’являються нові версії про те, куди могли бути націлені ці ракети. Дехто каже, що за попередніми даними було вражено нафтосховища.

Пабліки, посилаючись на ймовірні місця вибухів, кажуть, що зараз горить нафтобаза і завод Поліпак, який використовувався як пункт постачання та ремонтна база армії росії.

Пізніше окупанти підтвердили, що приліт по Луганську припав у район підприємства "Поліпак", розташованого на території колишнього заводу №100.

На опублікованому відео можна побачити, що підприємство зазнало колосальних пошкоджень.

На місце інциденту вже прибули рятувальники, а у мережі з’являються відео прямо з території підприємства.

Увага! У відео є ненормативна лексика 18+

Нагадаємо, раніше ми писали про те, що в Криму пролунав вибух і спалахнула пожежа на нафтобазі.

Також ми повідомляли, що під Джанкоєм у Криму нова масштабна пожежа.