Пускали авіабомби та "шахеди": що відомо про нічні обстріли України

Читать на русском
Автор
535
росіяни не перестають тероризувати мирних українців
росіяни не перестають тероризувати мирних українців. Фото ОК "Північ"

Окупанти обстріляли Сумську та Дніпропетровську області, постраждали люди

Російські окупанти регулярно обстрілюють мирні українські міста та села: минулого вечора та в ніч на 6 травня окупанти вдарили керованими бомбами по Сумській області та атакували безпілотниками Дніпропетровщину.

Як повідомляє Оперативне командування "Північ", близько 22:13 5 травня, росіяни скинули дві керовані авіабомби (КАБ) на місто Глухів. Внаслідок ворожої атаки, за попередніми даними, постраждали п’ятеро людей. Крім того пошкоджено 44 приватні будинки та заклад освіти.

У ніч проти 6 травня окупанти вдарили по Дніпропетровщині дронами. За даними голови Дніпропетровської ОДА Сергія Лисака, військові з повітряного командування "Схід" збили всі чотири "шахеди".

Їхні уламки впали в Синельниківському районі, є пошкодження. Зокрема вибито вікна у п’яти приватних будинках. Пошкоджені також дві господарські будівлі та лінія електропередач. Але головне, люди, на щастя, не постраждали.

Також російська армія минулої ночі атакувала і Марганецьку громаду Нікопольського району, вдаривши по мирному населеному пункту 15-ма снарядами з "Граду". На щастя обійшлося без постраждалих.

Як повідомляв "Телеграф", внаслідок удару російської армії по Чернігівщині 1 травня загинула дитина. Приліт був у освітню установу, яка на даний момент не працює, а дитина перебувала поряд.