Військовий намагається приручити дику нутрію: назвав її Машунька Андріївна (відео)

Читать на русском
Автор
9530
Андрій та Манька
Андрій та Манька. Фото Колаж "Телеграфу"

Боєць називає дику тварину другом

Українські військові захищають кожне життя, у тому числі й тварин. Вони часто розповідають про пригоди з братами нашими меншими. Так, днями наші воїни намагалися витягнути з окопа бобра, який наполегливо ліз туди, аби оглянути уподобану яму. А тим часом інший боєць намагається приручити дику нутрію.

"Наш друг, наша подружка, яка нас постійно підтримує і постійно до нас приходить. А ми її відповідно підгодовуємо", — розповідає військовий медик Андрій в одному зі своїх відео у TikTok. Тварина почала приходити у гості на позицію військових кілька місяців тому. Відтоді її почали підгодовувати.

Нині Андрій регулярно публікує відео, де намагається змотивувати тварину підійти якнайближче та погодувати смаколиками. На прохання глядачів тварині дали ім’я – Манька. Вона ще не дуже довіряє людям, тому намагається тримати дистанцію. Іноді навіть шипить. Однак військові все ж цікаві для неї, оскільки завжди мають щось смачне.

У Маньки є своя нірка неподалік позицій українських воїнів. Тож вони навідуються до неї, щоб принести смачненького "бойовій подрузі". Крім того, Андрій просить у підписників поради, чим годувати нутрію. Вони не лише діляться інформацією, а й пропонують вислати їй корм. Як говорять у коментарях, такі тварини майже всеїдні у плані рослинної їжі.

Андрій вже називає нутрію Машунька Андріївна. Сам воїн — військовий медик і навчає своїх побратимів основ тактичної медицини. Боєць сам наголосив у своїх відео, що він єврей, аби висміяти російську пропаганду про нацистів. Воює з початку вторгнення. Численним залицяльницям Андрій наголосив, що кохає свою дружину. Чи не у кожному зі своїх відео він промовляє своє фірмове: "Бути добру! Слава Україні!"

Нагадаємо, що українські військові врятували кота під Херсоном, лікували під Бахмутом, а потім завезли до Києва, де він знайшов нову сім’ю. Інші військові також похизувалися чотирилапим побратимом, якого назвали Зюлік.