Військовий показав, як виглядає туалет в окопах: "Більше такого екстриму не хочу" (відео)

Читать на русском
Автор
10498
Військовий Євген розповів "пікантні" подробиці
Військовий Євген розповів "пікантні" подробиці. Фото Колаж "Телеграфу"

Для того, аби не підставлятися під обстріли, військові облаштували туалет в окопі

Українські військові тривалий час перебувають у складних умовах і пристосовуватися до життя в окопах. Навіть розбляють концепції програмного забезпечення. Одним із важливих пунктів окопних буднів є гігієна і туалет.

Український військовий на ім’я Євген, який перебуває на передовій, вирішив розповісти у своєму TikTok-каналі про особливості туалету в окопі. Іноді військові просто ходять "до вітру" десь подалі, однак під час чергового жорсткого артилерійського обстрілу боєць зрозумів, що є проблема, яку потрібно вирішити:

"Це буває приблизно так. Звичайний фронтовий день, йде артилерійно-мінометний обстріл, і тут приспічило по-великому. Проходить година, очі починають вилазити з орбіт, а страшно – у схованці земля двигтить і підстрибує – не те, що по поверхні ходити, справляти нужду. Так було першого разу. Я зробив висновок, і більше такого екстриму не хочу", — говорить Євген.

Тому військовий вирішив вирізати "кімнату для справляння потреби просто в окопі". На відео він показує, як виглядає нужник. Це викопана яма, куди військові ходять, коли "приспічить". Як розповідає Євген, військові користуються тільки вологими серветками, оскільки вода – у дефіциті. А якщо користуватися туалетним папером, то через тиждень-два можна "перестати ходити ногами".

Нагадаємо, що український військовий розповів, що відбувається після мобілізації. Зокрема, які етапи служби проходить військовий після потрапляння до військкомату.

А з іншим воїном безпосередньо в окопі стався курйоз. Під час бою під Бахмутом йому подзвонили. Це був дзвінок з військкомату, де заявили, що він переховується від мобілізації.