Зеленський відповів, чи чекає на перемогу цього року

Читать на русском
Автор
565
Володимир Зеленський
Володимир Зеленський. Фото Офіс президента України

Зеленський упевнений, що для перемоги Україна має все

Сьогодні, 24 лютого, у річницю повномасштабного вторгнення росії на територію України президент нашої країни Володимир Зеленський проводить пресконференцію "Лютий. Рік незламності".

У ході свого виступу глава держави на запитання журналіста про те, чи чекає він на перемогу України в повномасштабній війні, розв’язаної росією, вже цього року дав таку відповідь:

"Якщо всі ми зробимо свою важливу домашню роботу, неминуче на нас чекає перемога. Я впевнений, що перемога буде, я не думаю. Я дуже хочу, щоб цього року. Для цього у нас є все — мотивація, впевненість, друзі, дипломатія, ви (журналісти, — Ред.) Ми об’єднали всі сили. Об’єднали проти цієї навали. Україна протистоїть (росії – Ред.) не сама. Нам допомагають друзі. За спільні цінності, щоб далі ця війна не пішла, щоб далі ця агресія не пішла. Ми точно знаємо, чого хоче путін, чого хоче кремль, чого хоче військово-політичне керівництво російської федерації.

Володимир Зеленський наголосив, що кожен має перебувати на своєму місці та виконувати свою роботу і тоді буде перемога. Президент вважає, що вона відбудеться у будь-якому разі, адже правда на нашому боці.

"Тому дуже важливо, щоб кожен із нас сфокусувався і на своєму місці працював. І все. Тоді буде перемога, бо на нашому боці правда. І діти, яких ми дуже любимо. І дуже шкода, коли ми втрачаємо їх на фронті. Нам — так, а вони кидають усіх і не рахують смерті. Це їхній вибір».

Нагадаємо, раніше "Телеграф" писав про те, що в день річниці повномасштабного вторгнення росії на територію України президент Володимир Зеленський разом із Валерієм Залужним та Кирилом Будановим провели урочисту церемонію у Києві.