Наслідки удару по Україні озвучили в Міненерго: найскладніше у трьох областях

Читать на русском
Автор
2723
рф поцілила у кілька об'єктів енергоінфраструктури
рф поцілила у кілька об'єктів енергоінфраструктури. Фото Ілюстративне фото

Відсьогодні у кількох областях поновили аварійні відключення світла

В результаті чергового масованого ракетного удару з боку росії було пошкоджено кілька об‘єктів теплової та гідрогенерації, а також високовольтної інфраструктури у шести регіонах України. Наразі найскладніша ситуація у Запорізькій, Харківській та Хмельницькій областях.

Про це у п'ятницю, 10 лютого, повідомив міністр енергетики України Герман Галущенко, коментуючи наслідки чергової масованої ракетної та дронової атаки ворога. За його словами, є влучання в об‘єкти теплової та гідрогенерації, а також високовольтної інфраструктури в шістьох областях.

Станом на сьогоднішній день в багатьох регіонах вимушено поновили аварійні відключення електроенергії. Найскладніша ситуація на Запоріжжі, Харківщині та Хмельниччині.

"Завдяки успішній роботі ППО та завчасним технічним заходам вдалось зберегти цілісність енергосистеми України. Енергетики працюють нон-стоп над відновленням енергопостачання", — пояснив Галущенко.

Раніше "Телеграф" повідомляв, що під час масованого обстрілу, уламки однієї з російських ракет після її биття, потрапили у житловий квартал Голосіївського району у Києві.