"Поки летять ракети...": Кім жорстко потролив росіян під час масованого обстрілу (фото та відео)

Читать на русском
Автор
2456
Сьогодні рф здійснила ще один масований обстріл мирних українських міст
Сьогодні рф здійснила ще один масований обстріл мирних українських міст. Фото suspilne.media

Кім не упустив можливості посміятися з окупаційної російської армії

Поки країна-агресор вкотре намагається своїми ракетами і дронами знищити критичну інфраструктуру і мирне населення України, наші громадяни продовжують жити нормальне життя. Зокрема, навіть під час масового ракетного обстрілу, який ворог здійснив у п'ятницю, 10 лютого, комунальники міста Миколаєва займаються ремонтом автомобільних доріг.

Про це очільник Миколаївської обласної військової адміністрації Віталій Кім саркастично повідомив у своєму Telegram, оприлюднивши фото- та відеопідтвердження того, що дорожники й справді зайняті залатуванням ям у місцях пошкоджень.

Фото з Миколаєва - ямковий ремонт доріг
Під час ракетного обстрілу з боку росії у Миколаєві ремонтують дороги

"Поки летять ракети, ми латаємо дороги", — написав він.

Раніше "Телеграф" показав, як тисячі жителів української столиці, спільно зі своїми дітьми та навіть домашніми улюбленцями ховаються від масованого ракетного удару з боку росії у київському метро.

Також нагадаємо, що у Києві уламки збитої силами протиповітряної оборони російської ракети впали на житловий будинок. За словами міського голови Віталія Кличко, вони пошкодили автомобіль і дах одного з приватних будинків, розташованих у Голосіївському районі.