ЗСУ розгромили батальйон татар в Україні: окупанти не забирають тіла з поля бою

Читать на русском
Автор
7427
Росіяни відправили татар на забій
Росіяни відправили татар на забій. Фото Відкриті джерела

Тіла вбитих татар продовжують лежати на полі бою

Татарський батальйон "Алга" після невдалого наступу на позиції ЗСУ 6 лютого втратив кілька десятків військових. Точна кількість загиблих невідома, оскільки тіла продовжують лежати на полях і їх ніхто не забирає.

Про це розповів журналіст Денис Казанський. За його словами, російські командири спеціально кинули татарських військових на забій.

"Алга" — це батальйон із Татарстану, який воював в Україні під керівництвом російських командирів. 6 лютого окупанти наказали татарам штурмувати позиції ЗСУ, але під час бою батальйон зазнав сильних втрат. Йдеться про мінімум 30 загиблих та величезну кількість поранених. Цю інформацію розповсюдили у російських пабликах — під постами коментатори засумнівалися про втрати. У мережу потрапили фото поля з розбитими танками та БМП, а навколо них лежала велика кількість тіл загиблих окупантів.

"Алга" — це батальйон із Татарстану. Тобто російські командири спеціально кинули на забій у свідомо провальну атаку тих, кого не шкода. Бурят, тувинців, мобиків із Донбасу гнали до м’ясорубки з перших днів, тепер ось погнали на м’ясо татар. І найдивовижніше, що татари на це покірно погоджуються. Здавалося б, навіщо татарину їхати та безглуздо вмирати в Україні за ідеї упоротих російських нацистів, які самі зневажають татар? А вони їдуть. І вмирають. Замість того, щоб у себе в Татарстані виходити на вулиці та протестувати проти цього тупого винищення свого народу", — написав журналіст.

Раніше "Телеграф" розповідав про те, що розвідка Японії дізналася, скільки російських генералів загинули в Україні. Ця цифра стане справжнім ударом по бойовому духу окупантів.