На Донбасі росіяни вдарили прямо по продовольчому ринку, багато поранених: фото

Читать на русском
Автор
1566
Окупанти вдарили по Гірнику
Окупанти вдарили по Гірнику. Фото Кирило Тимошенко, Telegram

У мережі було опубліковано фото з місця події

Російські загарбники продовжують обстрілювати міста Донецької області. Цього разу під ударом опинився Гірник Покровського району. Внаслідок пригоди є постраждалі.

Сьогодні, 12 грудня, окупанти влаштували ракетний обстріл Гірника із РСЗВ "Ураган". Удар припав по центральній частині міста, де розташований продовольчий ринок. Про це у своєму Telegram-каналі розповів заступник керівника Офісу президента України Кирило Тимошенко.

Гірник, карта, обстріли
Гірник на карті

За його словами, внаслідок пригоди постраждали вісім людей. Усіх поранених доставлено до лікарні, обсяги завданих росіянами збитків встановлюються.

Ракетну атаку прокоментував також голова Донецької ОВ Павло Кириленко у своєму Telegram-каналі. Він наголосив, що окупанти вкотре б’ють по мирному населенню.

Кириленко закликав усіх, хто залишається на Донеччині, евакуюватися.

"Держава-терористка безперервно тероризує мирних українців — стріляє і стрілятиме по цивільних, поки ми не виженемо її геть. Прошу всіх: евакуюйтеся! Не наражайте себе на небезпеку!", — зазначив голова Донецької ОВА.

Увага, жорстоке фото 18+

Гірник, що постраждали, ракетний удар
Окупанти вдарили ракетами по Гірнику. Фото — Павло Кириленко

Нагадаємо, раніше українські військові показали фотографії, зроблені в Донецькій області, де росіяни стерли з лиця землі частину населених пунктів.