У росії помріяли про перемогу над Україною: що їм відповів Данілов

Читать на русском
Автор
11946
Олексій Данілов зупинив політ фантазії Валентини Матвієнко
Олексій Данілов зупинив політ фантазії Валентини Матвієнко. Фото telegraf.com.ua

Представники російської влади цинічно заявили, що їх армія діє гуманно

Поки російська армія зазнає тотальних втрат у війни проти України, у країні-агресорі знаходяться сміливці, які переконані у зворотному та навіть не бояться думати про перемогу. Такою заявою відзначилася речниця Ради Федерації Валентина Матвієнко, але її дуже швидко поставив на місце секретар РНБО України Олексій Данілов.

Так, у четвер, 1 вересня, Матвієнко раптово заявила, що "росія має ресурси для того, щоб завершити війну в Україні перемогою".

"Не викликає сумнівів, що у нас вистачить ресурсів для перемоги — ресурсів не лише матеріальних, а й інтелектуальних, моральних", — написала вона у своєму блозі на сайті верхньої палати парламенту.

А потім ще й додала, що російська армія має найсучаснішу зброю та техніку, діє гуманно та ще й нібито не знищує соціальну та комунальну інфраструктуру.

На відверту брехню представниці російської влади відреагував голова Ради національної безпеки та оборони України Олексій Данілов. У власному Twitter-акаунті він написав, що Москві має вистачити тільки одного ресурсу – для виплати репарацій Україні.

"Валентині Матвієнко. "Рабі, підніжці, грязі Москви", людині без честі, проклятій своєю Батьківщиною, варто пам'ятати: Росії повинно вистачити тільки одного ресурсу – на виплати репарацій і контрибуцій Україні, на масові поховання своїх військових і на справедливість вироку Гаазького трибуналу", — зазначив Данілов.

Нагадаємо, що плани росіян надто сильно зіпсував й контрнаступ Збройних сил України на Херсонщині. А напередодні "бавовна" дісталася самого центру області. Додамо, що українське військове командування хід операцій не розголошує, але, схоже, що наші воїни налаштовані надто рішуче.