росія розпадеться на шматки: Резніков спрогнозував як і коли це станеться

Читать на русском
Автор
3164
Міністр оборони України Олексій Резніков Новина оновлена 13 липня 2022, 15:10
Міністр оборони України Олексій Резніков. Фото zn.ua

Міністр оборони Олексій Резніков зробив прогноз щодо майбутнього росії

Міністр оборони України Олексій Резніков, який днями розповів про підготовку до звільнення південних областей вважає, що у росії немає перспективи зберегти усі суб'єкти федерації як вони є зараз.

Про це він сказав в інтерв'ю британській газеті The Times, передає Українська правда.

На думку міністра, найближчими роками частина регіонів російської федерації почнуть заявляти про свій суверенітет. В кінцевому залишку це призведе до того, що росія розпадеться на кілька держав.

"Я впевнений, що у найближчі кілька років ми побачимо низку закликів до суверенітету на території росії. російська федерація закінчить своє існування як різні країни – Татарстан, Башкортостан і т. д.", — зазначив Резніков.

Він також заявив, що країни демократії об'єдналися, щоб перемогти росію, і ця війна, врешті-решт, покладе край імперії.

"Ми впевнені, що антикремлівська коаліція народилася. Наші партнери в Лондоні, Вашингтоні та інших столицях вкладають у нас не лише гроші, а й очікування своїх людей, що ми маємо змусити Кремль програти. Ми маємо разом перемогти у цій війні", — сказав міністр.

Нагадаємо, міністр оборони Резніков у п'ятницю, 8 липня, вперше назвав чисельність української армії та сил безпеки під час війни.