Сховатися не вийде: українські воїни перетворили російський танк на металобрухт (відео)

Читать на русском
Автор
2624
Ворог буде знищений
Ворог буде знищений

Жодна зі спроб прикритися мирними жителями не буде пробачена російській армії

Браві українські захисники продовжують стояти на варті і тримають оборону держави уже 16 день поспіль. Вони регулярно демонструють, як протистоять ворогу та знищують його різноманітну бойову техніку.

Як, наприклад, танк у Маріуполі, ліквідацію якого показали у пресслужбі Генштабу ЗСУ.

На відео видно, як військова машина намагається сховатися, маневруючи між окремими житловими будинками. Втім українські захисники слідкують за переміщенням такого транспорту і за першої ж змоги намагаються його знищити.

Як і цього разу — прицільним ударом, спровоковавши вибух бойової техніки.

"Росіянине, запам’ятай! Тебе не врятує ніщо від ока та гніву наших воїнів. Ступивши на українську землю, ти підписав собі смертний вирок. Знищення буде швидким, невідворотнім та прицільно точним — гарантують оборонці Маріуполя", — підкреслили у Генштабі.

Нагадаємо, що за два тижні війни з росією українська армія встигла ліквідувати не лише купу різноманітної техніки противника, а й високопоставлених військовослужбовців з боку окупантів. Зокрема, на добриво для української землі встигли перетворитися мінімум чотири російські генерали.

Також українці наразі призвичаїлися "колекціонувати" різноманітний металобрухт, на який щедро перетворюються БМП і танки загарбників.