Російським танкам зась: ЗСУ показали відео "ювелірної" роботи української арти (відео)

Читать на русском
Автор
5693
Знищити противника вдалося вельми просто
Знищити противника вдалося вельми просто

Техніку окупантів намагаються ліквідувати до того, як та дістанеться населених пунктів

Українські артилеристи вкотре продемонстрували свій високий рівень військової підготовки, знищивши на Київщині цілу танкову колону. Російські нацисти намагалися доправити техніку до селища Бородянка, однак ЗСУ зіпсували їхній задум.

Відеозапис роботи наших захисників оприлюднив на своїй Facebook-сторінці Головнокомандувач Збройних Сил Валерій Залужний.

За його словами, українська артилерія продемонструвала "ювелірну роботу", один за одним назавжди вивівши з ладу всі танки противника.

Відомо, що це сталося на трасі неподалік Бородянки, котра разом із Бучею та Ворзелем знаходиться в небезпечній близькості до Києва, котрий намагаються "взяти" російські окупанти.

Бородянка на карті
Бородянка на карті

Як видно на відео, поблизу місця атаки на ворога розташовані деякі споруди. Утім, судячи з усього, цивільних у них не перебувало. Ворожа ж техніка була швидко вщент знищена прицільними пострілами.

У коментарях до запису українці називають таку точність фантастичною та масово дякують українським військовослужбовцям за їхню нелегку працю.

Нагадаємо, що раніше ми розповідали про те, як чергову колону ворога було днями знищено за допомогою "Байрактара". Ще раніше така бойова "пташка" дозволяла Тростянцю Сумської області чинити опір росіянам.