"Ми вже за Вашою спиною і ріжемо Вас": український спецназівець потужно звернувся до окупантів

Читать на русском
Автор
14729
Боєць спецназу пригрозив Росії ще більшими втратами
Боєць спецназу пригрозив Росії ще більшими втратами. Фото Скріншот відео

Окупантам запропонували повернутися додому самим, поки їх не відправили назад у пакетах

Боєць Сил спеціальних операцій Збройних сил України записав відеозвернення до росіян, у рамках якого жорстко висловився про вторгнення РФ.

Ролик опублікували ввечері 26 лютого в командуванні ССО ЗСУ, повідомляє "Телеграф".

Обережно, нецензурна лексика!

"Ви зробили те, що не зміг зробити жоден політик в історії нашої країни, так швидко об’єднати українців нікому не вдавалося, а тепер кожен знає, що Ви мр*зі-окупанти, яких потрібно мочити будь-якими доступними способами. Кожен старий і дитина радіє видосам Вашої розстріляної техніки.

Ви пробудили в нас таку ненависть, що у нас тільки одне завдання — ї**шити Вас будь-якими методами. Ми вже за Вашою спиною і ріжемо Вас як свиней.

Ви вбили наших дітей, розстрілюєте будинки ракетами, вбиваєте мирних українців, Вам тупо по**й, кого вбивати. За кожного нашого валитимемо сотню Ваших. Можете замовляти машини.

За Вами Вовчик х**ло, а за нами наша земля, наша домівка, наші діти. За них мільйони українців рватимуть Вас на шматки, чим ми зараз і займаємось. Росіяни, у Вас два варіанти: пакет, гарний пакет, або додому (якщо встигнете)", — наголосив спецназівець.

Нагадаємо, вторгнення Росії в Україну почалося 24 лютого, і за перші ж дні загинули тисячі росіян, було знищено сотні одиниць танків, літаків та іншої ворожої військової техніки.

26 лютого українські військові під Києвом ліквідували загін чеченських бойовиків, серед яких відомий генерал.