Накрило артилерією: у бою за Харківщину загинув спортсмен-айтішник

Читать на русском
Автор
18899
Артем Бородавка
Артем Бородавка. Фото yangoly-sportu.teamukraine.com.ua

Найкращі сини України віддають життя за батьківщину

У вівторок, 21 червня, на 118-й день повномасштабного вторгнення рф в Україну стало відомо про загибель Артема Бородавки на війні.

Про це повідомляє сайт "Янголи спорту".

За інформацією джерела, 39-річний Артем, який займався спортом із літаючим диском (фрисбі), загинув 15 травня у бою за Харківську область. Повідомляється, що Бородавка, позивним якого був "Музикант", разом із побратимами потрапив під артилерійський обстріл біля Старого Салтова та Ізбицького.

У мирному житті Бородавка працював у сфері ІТ, був бізнес-аналітиком. Артем захоплювався фрисбі, дисципліною алтимат (командна гра). Грав за харківський клуб з алтимату "Охота", потім — за клуб "Fusion". "Музикант" допомагав розвивати цей вид спорту в Україні як волонтер та організатор змагань. Після початку повномасштабного вторгнення росії Артем вступив до лав тероборони, а потім пішов служити до ЗСУ. У себе в соцмережах він писав, що це найкраще кар’єрне рішення.

Раніше повідомлялося, що на Донбасі під час виконання бойового завдання загинув український гравець в американський футбол.

Нагадаємо, у бою з російськими окупантами був вбитий боксер-чемпіон.