"Іншого виходу не було": російська біатлоністка підтримала путіна та війну з Україною

Читать на русском
Автор
1009
Поліна Плюсніна
Поліна Плюсніна. Фото twitter.com/stolica_s

Спортсменка плаче, що її не допустять до міжнародних стартів

Російська біатлоністка Поліна Плюсніна висловилася про усунення збірної рф від міжнародних змагань, що сталося через вторгнення армії росії в Україну.

Відповідний коментар біатлоністки доступний на stolica-s.su.

Плюсніна заявила, що ревіла кілька днів, як дізналася про рішення біатлонної влади по росії. Вона підтримує дії президента рф володимира путіна, який розв’язав війну в Україні. Поліна вважає, що іншого виходу із ситуації, що склалася, не було. При цьому спортсменка заявила, що росія все подолає, адже "руські вміють терпіти".

"Образливо, що так відбувається. Чесно кажучи, я ревіла два дні, дізнавшись, що росіян усунули від міжнародних стартів. Друзі та родичі мене заспокоювали. Підтримка рідних допомогла, настрій помінявся. Тому я інакше реагую на те, що сталося. Якщо таке трапилося, значить, так і має бути. Нічого страшного, потерпимо. Руським багато доводиться долати. Подолаємо і це. Я завжди підтримую керівників рідної держави. Якщо подібний конфлікт трапився, значить іншого виходу не було", — сказала Плюсніна.

У мережі висміяли Плюсніну за манію величі, а також нагадали спортсменці про звірства росіян в Україні.

В сети высмеяли биатлонистку Плюснину за поддержку режима
У мережі висміяли біатлоністку Плюсніну за підтримку режиму

Раніше радянський чемпіон заявив, що Захід ще приповзе до Росії на колінах у зв’язку з усуненням росіян від міжнародного біатлону.

Нагадаємо, російська біатлоністка сказала, що їй мало заплатили за патріотизм.