У росії запропонували викинути всіх футболістів, назвавши їх баранами

Читать на русском
Автор
2175
Російських футболістів порівняли з баранами
Російських футболістів порівняли з баранами. Фото instagram.com/artem.dzyuba, pixabay.com

4-разовий олімпійський чемпіон з біатлону не любить російських футболістів

Відомий радянський біатлоніст Олександр Тихонов, який звинуватив у відстороненні російських спортсменів американців, вважає, що від російських футболістів необхідно позбутися.

Про це Тихонов розповів в інтерв’ю metaratings.ru.

Тихонов зазначив, що російські клуби на міжнародній арені лише ганьбилися, а вітчизняні футболісти нічого не вміють. Крім того, колишній біатлоніст образив російських футболістів, назвавши їх стадом баранів.

"У мене алергія на російський футбол. Найбільше я ненавиджу американців, англійців та російський футбол. УЄФА усунув нас від єврокубків, і що далі? Ми й так програємо всім і скрізь. Зібрати футболістів треба і викинути, вони все одно нічого не вміють. Наші по полю рухаються так, ніби по гирі прив’язали до дупи й навіть три слова зв’язати не можуть. Подивіться на них – це кошмар! Жодної дисципліни тренувального процесу, це стадо баранів, у них немає самолюбства", — розповів Тихонов.

Нагадаємо, у росії почалася істерика після усунення команд від єврокубків. Журналіст Дмитро Губернієв запропонував навіть силовий варіант вирішення цієї проблеми.