"Ми мусимо": Байден знову закликав не припиняти допомагати Україні

Читать на русском
Автор
США працюють над підтримкою України, запевнив Байден
США працюють над підтримкою України, запевнив Байден. Фото ria.ru

Байден закликав американців допомагати Україні, оскільки для США немає нічого неможливого

Сполучені Штати Америки повинні продовжувати допомагати Україні, оскільки зараз за США спостерігає увесь світ. Вашингтон працює над допомогою Україні заради забезпечення миру та безпеки для українського народу.

Про це заявив президент США Джозеф Байден під час виступу на Національному молитовному сніданку в Капітолії у Вашингтоні, повідомляє "Голос Америки". Байден запевнив американців, що активно працює над встановленням миру в Україні та на Близькому Сході.

"Ми активно працюємо для забезпечення миру, безпеки, гідності для ізраїльського народу та палестинського народу. Я займаюся цим день і ніч. Ми також працюємо заради миру, безпеки та гідності для українського народу, який демонструє неймовірну сміливість і витривалість проти путінської агресії. Ми мусимо продовжувати допомагати їм", – сказав він.

Окрім цього, Байден зазначив, що не повинно бути нічого для США, про що можна було б сказати, що це виходить за межі їхніх можливостей. Це стосується допомоги Україні також.

"Я сподіваюся, що ми продовжимо вірити, що наші найкращі дні попереду, і як нація ми продовжуємо вірити в чесність, порядність, гідність і повагу… Разом ми віримо в Америку. Це моя молитва — пам'ятати, хто ми є! Ми — Сполучені Штати Америки. Немає нічого, і я кажу це щиро, нічого, що виходить за рамки наших можливостей, якщо ми будемо діяти разом. Ми єдина нація у світі, яка вийшла з будь-якої кризи, сильнішою, ніж ми входили, коли діяли разом!" – додав президент США.

Раніше "Телеграф" розповідав, що затягування за допомогою для України шкодить США. Іноземні ЗМІ пояснили, які негативні наслідки можуть бути для американської влади.

Сенат США вже наступного тижня повинен буде провести голосування щодо законопроєкту з питань національної безпеки, який охоплює допомогу Україні та посилення кордонів США у вигляді двопартійної угоди про прикордонні та імміграційні обмеження. Очікується, що текст законопроєкту покажуть 2 лютого, або 4 лютого.