Лавров вразив новим нахабством і цинізмом, говорячи про Бучу

Читать на русском
Автор
3913
сергій лавров
сергій лавров. Фото Відкриті джерела

Він досі вважає всі ці події просто фейк, який розробила Україна

Голова Міністерства закордонних справ росії сергій лавров, який постійно вирізняється своїми антиукраїнськими заявами, вчергове прокоментував події в Бучі, які сталися в перші місяці війни. Він вважає масові вбивства українців російськими військовими в місті Київської області — провокацією.

Про це він заявив на своїй прес-конференції у понеділок, 24 жовтня, пишуть росЗМІ. За його словами, у російської федерації немає доказів різанини в Бучі, і ніхто в Україні не надає інформацію про жертв, які постраждали через російську агресію. Список їхніх імен неопублікований, аби світ їх бачив і переконався.

"Відома провокація в Бучі — це було наприкінці березня. Ми вже з того часу багаторазово звертаємося до всіх, хто може допомогти, з проханням надати інформацію про імена тих людей, які впали жертвою, та їхні тіла були продемонстровані усьому світу як свідчення "злочинів "російських військових", — сказав лавров.

Як повідомляв "Телеграф" раніше, сергій лавров розповів, що росія була готова погодитися на умови України на переговорах в Стамбулі ще в березні.