Не допустити катастрофи: стало відомо, куди потрапили ракети росіян у Кривому Розі

Читать на русском
Автор
8333
Кривий Ріг
Кривий Ріг

Рятувальники працюють на місці події

У Кривому Розі російські війська в черговий раз вдарили по критичній інфраструктурі ракетами. Також відомо, що є серйозні пошкодження гідротехнічних споруд. Яких конкретно — не уточнюється.

Про це повідомив голова Дніпропетровської обласної державної адміністрації Валентин Резніченко у своєму Telegram-каналі.

"Рятувальники та аварійні служби вже ліквідують наслідки прильотів. Роблять усе, щоб запобігти техногенній катастрофі. Черговий ракетний терор…", — йдеться у повідомленні Валентин Резніченко.

Крім того, Повітряні Сили України повідомляють у своєму Telegram-каналі, що над Дніпропетровською областю силами ППО було збито три ворожі крилаті ракети "Іскандер-К" та один БПЛА "Орлан-10".

Нагадаємо, що Кривий Ріг у Дніпропетровській області російські війська обстріляли кілька разів на день у четвер, 15 вересня. Жителі міста публікують багато фотографій наслідків ударів. Попередньо — втрат серед населення не зафіксовано.

Як повідомляв "Телеграф" раніше, голова Миколаївської обласної державної адміністрації Віталій Кім повідомив, що місто Миколаїв та селища в Миколаївській області масово обстріляли росіяни — є постраждалі та загиблі.