Привіт, кам’яний вік? Бойовики "ЛНР" вирішили заборонити роботу Google

Читать на русском
Автор
2448
Вже скоро кремлівським загарбникам на Донбасі доведеться повернутися до первісного ладу
Вже скоро кремлівським загарбникам на Донбасі доведеться повернутися до первісного ладу

Кожне нове рішення окупаційних "влад" на Донбасі дивує більше попереднього

На окупованій території Луганської області терористи з "ЛНР" хочуть обмежити роботу пошукової системи Google. Таким чином, вони збираються брати участь в інформаційній війні — інакше кажучи, обмежити місцеве населення від будь-яких правдивих новин по максимуму.

Подібна скандальна заява з’явилася в Telegram-каналі ватажка терористів, які окупували частину Луганщини, леоніда пасічника. За його словами, це саме Україна та західні ЗМІ, а не російські пропагандисти, постійно публікують фейки та дезінформують населення.

пасічник назвав Google "головною зброєю" і порівняв його з ракетними системами залпового вогню, тільки іншого виду — інформаційного. Терорист запевняє, що з боку України жителів Луганської області регулярно "закидають" неправдивими новинами.

"Кількість фейків і екстремістських матеріалів тут [у Google — ред.] тільки збільшується, і ніякі штрафи та рішення суду для них ролі не відіграють. Компанія веде цілеспрямовану пропаганду тероризму та екстремізму, а значить – просто ні в що не ставить своїх користувачів з [ тимчасово окупованій території Луганщини]", — написав він.

Саме тому бововики "ЛНР" планують найближчим часом обмежити доступ до цієї пошукової системи для місцевих жителів. При цьому пасічник сподівається, що в компанії "виправляться" — тоді, нібито, і буде можливе "повернення".

Користувачі соцмереж вже досить яскраво відреагували на подібні заяви.

Нагадаємо, раніше "Телеграф" писав, що терористичні об’єднання "ДНР" та "ЛНР" визнали "незалежними державами" в уряді країни-союзниці рф — Сирії. Через два тижні так вчинила ще й Північна Корея.