"Вони йдуть у пекло": представник України в ООН знову відзначився гучною заявою щодо рф

Читать на русском
Автор
12207
Кислиця чітко розставляє собі пріоритети в політичному плані
Кислиця чітко розставляє собі пріоритети в політичному плані

Під час свого виступу дипломат закликав усіх молитися за Україну

Вслід за постійним представником росії в ООН Василем Небензею його український колега Сергій Кислиця "відправив у пекло" і самого диктатора рф владимира путіна. Дипломат вважає те, що відбувається, очевидним, а путіна — негідним християнського прощення грішником.

Про це він говорив, виступаючи в соборі Святого Патріка в Нью-Йорку під час панахиди за загиблими українцями під час війни.

Надійне джерело новин про війну – підпишись на наш Telegram

За словами Кислиці, війни ніколи не виникають просто так, а є наслідком гріха. Саме це, вважає він, і демонструє нинішнє російське керівництво, у страху сподіваючись сховатися за безглуздими виправданнями та величезними хрестами своїх священиків.

"Ні влада, ні армія, ні багатство не врятують злого путіна та його злих поплічників від гніву Божого, — каже Сергій Кислиця. — Я попередив посланця путіна: "Для військових злочинців немає чистилища, вони йдуть прямо в пекло". Він не покаявся".

На думку дипломата, російські політики можуть продовжити поєднувати своє православ’я з походами до шамана, проте Україні від цього поки що не стає легшим. Через рішення путіна та його команди наша країна поступово перетворюється на землю, вкриту могилами, як свіжі шрами.

"Буча і Маріуполь, Ірпінь і Бородянка, Попасна і тепер Сєверодонецьк — нагадування про злочини росії і наш біль", — додав Кислиця.

За його словами, жодні труднощі не зможуть зламати українців, адже Бог "не співчуває своїм ворогам". Тому Україна, як і добро, на чиєму боці вона знаходиться, обов’язково переможуть.

Нагадаємо, раніше ми розповідали, як Сергій Кислиця реагує на бажання деяких європейських політиків якнайшвидше укласти мирний договір між росією та Україною.

Крім цього ви можете дізнатися, як справи на лінії фронту — завдяки регулярним свіжим картам боїв в Україні.