Скільки часу знадобиться НАТО на розгром росії - у США відповіли

Читать на русском
Автор
116165
Адам Кінзінгер
Адам Кінзінгер

Для перемоги над агресором альянсу знадобиться не більше трьох днів

При умові, що пряме зіткнення воєнних сил НАТО та росії все ж відбудеться, Сполучені Штати Америки можуть перемогти агресора у триденний термін.

Таку інформацію на своїй сторінці у Twitter оприлюднив американський конгресмен-республіканець Адам Кінзінгер, відповідаючи на запитання одного з користувачів мережі, чому ж Північноатлантичний альянс дотепер не переміг росію у відкритому протистоянні.

"Я сподіваюся, що це жарт. Тому що (протистояння — ред. редакцією) НАТО проти росії було б схожим на справжню триденну операцію", — написав він.

Варто додати, що країни-члени НАТО зазвичай вкрай обережно відносяться до заяв такого плану, адже вони на систематичній основі наголошують на своїй незацікавленості і російсько-українській війні. Ба більше, вони наполягають на якнайшвидшому завершенні військового протистояння, котре розпочала росія проти України.

Раніше "Телеграф" повідомляв, як генеральний секретар НАТО Єнс Столтенберг прокоментував подальший розвиток війни в Україні, наголосивши, що кремлівський диктатор володимир путін точно не планує відмовлятися від своєї хворої мети стосовно встановлення контролю над усіма українськими територіями.