Неспокійна нічка: у кількох областях РФ вночі лунали вибухи (карта і деталі)

Читать на русском
Автор
757
Вибухи в РФ
Вибухи в РФ. Фото Колаж "Телеграф"

Окупанти традиційно звинуватили в усьому Україну

Сьогодні, 1 лютого, ранок для жителів Бєлгорода та ще двох областей розпочався з серії вибухів. Так звана влада заявила, що нібито безпілотники атакували Яківлівський міський округ. А також традиційно відзвітувались про роботу ППО у Курській області.

Відповідну інформацію окупанти повідомили на світанку. Російське міноборони заявило, що нібито збило дрони.

Зазначимо, що Російське селище Яковлєво розташоване орієнтовно за 70 кілометрів від російсько-українського кордону. Через нього проходить траса Москва – Сімферополь.

Губернатор Білгородської області прозвітував на світанку про нібито роботу їхньої ППО в Яковлівському міському окрузі. За його словами РФ збила дві повітряні цілі на підльоті до міста.

Він сказав, що оперативні служби нібито уточнюють інформацію про наслідки атаки. Як і постійно в Росії, він сказав про відсутність поранених та руйнувань.

Згодом російське міноборони також вирішило опублікувати заяву про те, як нібито відпрацювала їхня ППО. Зокрема, вони нібито перехопили та знищили:

4 дрони – над Білгородською областю,

1 – над Курською.

Окупанти традиційно звинуватили в усьому Україну, хоча українська сторона це не коментувала. Згодом у Росії заявили про нові "збиті" дрони. Йдеться про нібито 5 дронів над Білгородською областю та двох – над Воронезькою.

Раніше "Телеграф" писав, що Буданов натякнув на збільшення кількості вибухів в Росії. Україна обрала мішенню усі важливі російські об'єкти