Ударити по Дніпру авіабомбами: у кремлівських пропагандистів істерика через українські кол-центри (відео)

Читать на русском
Автор
3144
володимир соловйов знову марить про удар по Україні
володимир соловйов знову марить про удар по Україні. Фото Колаж "Телеграфу"

У росіян "бомбить" через українські кол-центри

В ефірі пропагандистської передачі "Соловйов Live" у спікерів почалася справжня істерика через українські кол-центри, які нібито виманюють кошти у росіян. За словами кремлівських посіпак, більшість телефонних аферистів, кількість яких зростає в росії, мають українське походження, і телефонують їм, зазвичай, із Дніпра.

Через це російські пропагандисти закликали нанести ракетні удари по Дніпропетровській області. Відео ефіру пропагандистів опублікували ряд Телеграм-каналів.

Відео з телеграм-каналу Доброго вечора, ми з Дніпра

"Кілька ракетно-бомбових ударів по конкретних "точках" у Дніпропетровську вирішать 85% проблем з дзвінками такого типу. Всі прекрасно знають, де саме знаходяться ці місця. Тому не потрібно жаліти, можна, навіть, ФАБ 1500 запустити", — сказав володимир соловйов під час етеру.

Довідка: (ФАБ) — авіабомби, основною уражальною дією яких є дія фугасу. Вони мають найпотужнішу й універсальну уражальну дію серед авіабомб основного призначення.

Нагадаємо, що напередодні соловйов запропонував "утюжити Миколаїв та Одесу" та "відправити" в гості туди ФАБ — 1500. Тоді пропагандист стверджував, що лише регулярними обстрілами Одеси та Миколаєва вони зможуть "запобігти атакам на Крим".

Раніше "Телеграф" писав, що пропагандистці симоньян погрожують у рф кримінальною справою за ідею підірвати "ядерку" в Сибіру.