"Сервери тік-току не витримають": кадиров пообіцяв йти на штурм у трьох областях, українці відповіли

Читать на русском
Автор
3623
рамзан кадиров
рамзан кадиров. Фото росЗМІ

кадиров вибухнув черговою "страшилкою", але його вже не бояться

Ватажок Чечні рамзан кадиров, який раніше пообіцяв замінити "вагнерівців" у Бахмуті, заявив про передислокацію своїх бойовиків до Донецької області. За його словами, чеченські підрозділи нібито розпочали наступ.

У своєму Telegram-каналі Кадиров написав, що його підрозділи отримали наказ про передислокацію до так званої "ДНР".

"Згідно з наказом, бійці чеченських підрозділів повинні розпочати активні бойові дії і звільнити цілу низку населених пунктів. Втім, ось уже кілька днів йде перший етап — командний штаб підрозділів розробляє плани просування та звільнення населених пунктів, отримує нові розвіддані", — заявив кадиров.

Він додав, що накази про початок наступу нібито отримав не лише "ахмат", а й підрозділи МО РФ та росгвардії, які перебувають на фронті у Запорізькій та Херсонській областях.

Українці в мережах висміюють войовничість голови так званих тік-ток військ, які відомі своїми постановочними відео з фронту.

"Переживаю за сервери тиктоку, сподіваюся, зможуть витримати таке навантаження", — пише один із коментаторів.

Також у коментарях висловили думку, що якби вдалося взяти в полон побільше "кадировців", вдалося б обміняти більше наших полонених, оскільки чеченців росія швидко і охоче змінює.

"Потрібно влаштовувати засідки у перукарнях та барбершопах вони звідти просто не вилазять. Чеченські метросексуали проти розпусної гейропи", "Їх дуже важко ловити. Вони в тилах зазвичай сидять", — пишуть українці.

Як раніше повідомляв "Телеграф", кадировці насмішили мережу погрозами "захопити Кривий Ріг" і заявили, що це буде рівноцінним взяттям Києва, тому що там знаходяться "саме ті, які нам потрібні".