"Розберемося віч-на-віч": кадиров знову розкритикував пригожина через Бахмут

Читать на русском
Автор
1746
рамзан кадиров та євгеній пригожин
рамзан кадиров та євгеній пригожин

Публічний скандал із ПВК "Вагнер" не сподобався голові Чечні

Глава Чечні рамзан кадиров розкритикував ватажка ПВК "Вагнер" євгенія пригожина через його істерику з приводу Бахмута та дефіциту снарядів.

Як написав він у своєму telegram-каналі, "вагнерівцям" варто було б "закінчити розпочате" без розмов на весь інтернет та весь світ.

Так кадиров висловив думку, що найманцям треба було змінити тактику під реальність і "дотиснути" наявними силами та засобами. Крім того, він повідомив, що інші підрозділи у 2022 році також відчували дефіцит снарядів під час боїв за інші міста.

"Недомовленість у деяких моментах з командуванням ПВК залишилася, але з цим ми розберемося. Не в чатах або телеграм-каналах, на очах у всіх і на відстані один від одного, а наживо, віч-на-віч", — написав кадиров

Варто зазначити, що глава Чечні вже критикував пригожина через його відео на тлі трупів убитих "вагнерівців", тоді він заявив, що "снарядів не вистачає завжди" і висловив невдоволення методами ватажка найманців із привернення уваги.

Попри це істерика пригожина, схоже, все ж таки дала результат, оскільки 7 травня він повідомив, що російське міноборони все ж таки дасть їм необхідні снаряди.