Тіла досі шукають: група військових рф безглуздо самоліквідувалася біля кордонів України

Читать на русском
Автор
4049
Російські військові грілися в бліндажі
Російські військові грілися в бліндажі. Фото фото з відкритих джерел

Російські військові спробували зігрітися в бліндажі бензином — результат був вибуховий

Російські військові знову претендують на премію Дарвіна. Цього разу вони підірвалися не на міні, а вирішили підігріти піч у бліндажі бензином, що, звісно ж, завершилося не на їхню користь.

Як повідомляють у Telegram-каналі Baza, у Курській області загинула група строковиків, які випадково влаштували вибух. За попередніми даними, шестеро військових загинули.

Вибух стався зранку в одному з районів Курської області. Солдати палили піч у бліндажі і вирішили хлюпнути туди бензину. Експеримент завершився вибухом, спалахнуло полум’я, а на вулицю вибралися лише двоє.

За попередніми даними, шестеро строковиків загинули. Однак точну кількість досі неможливо встановити. Їхні тіла досі не виявили, оскільки відкачують воду з бліндажу після гасіння пожежі.

Нагадаємо, нещодавно ЗСУ знищили окупанта, який знімався із путіним в одному відео — молодого військового з Большемуртинського району Красноярського краю було нагороджено особисто путіним, а також він брав участь у зйомках його новорічного відеозвернення. Також наші бійці ліквідували загарбника-футболіста.