"У TikTok батлі?": кадиров розмріявся про переговори з Зеленським, взяття Києва та ще двох міст

Читать на русском
Автор
1123
рамзан кадиров
рамзан кадиров. Фото Скріншот відео

кадиров знову вибухнув безглуздими заявами

"Піхотинець путіна" рамзан кадиров, який неабияк погладшав, розмріявся, що йому випаде честь особисто вести переговори з президентом України. Крім цього глава Чечні зробив масу нових безглуздих заяв про війну, Україну та росію.

Свій потік невиразних висновків кадиров виплеснув в інтерв’ю пропагандистам із телеканалу "Россия 1".

Так, на його думку, росії вести переговори з Зеленським "неправильно", проте водночас кадиров мріє про переговори з українським президентом "віч-на-віч" і навіть думає, що зможе в цьому досягти успіхів.

"Я вважаю, що Зеленський — терорист, сільський сатаніст, фашист він. І з ним вести переговори, я вважаю, неправильно. Ось якщо мене відправлять до нього віч-на-віч, то можна було вести переговори. Але я швидко переконав би його. Я би швидко підписав би всі документи, які необхідні. А так зробити з нього героя, вести з ним переговори, я вважаю, неправильно, — заявив кадиров і додав. — Я нічого не сказав би, і змусив би зробити те, що треба. Я психолог. Я розумію дуже добре людей, я можу керувати".

Окрім цієї думки, голова Чечні ще вирішив покоментувати і хід так званої "спецоперації". І тут також не обійшлося без наївних і безглуздих заяв. Так, наприклад, російські "негативні наступи" та залишення раніше захоплених територій кадиров назвав "військово-тактичним ходом". При цьому армії, яка робить такі хитрі "тактичні ходи", на його думку, цілком під силу дійти до Києва "якщо буде наказ президента". Та й загалом у рамках "спецоперації" він вважає, що необхідно окупувати Одесу та Харків.

Варто зазначити, що подібні заяви у мережі викликали максимум сміх користувачів. Багато хто наголошує, що, мріючи про переговори з Зеленським глава Чечні явно багато про себе уявив.

Нагадаємо, раніше ми писали про те, що відомого кадировського генерала, який воював в Україні, отруїли.

Також ми повідомляли, що кадиров хоче заселити Україну чеченцями.