"Так і до москви долетить": у росії істерика після нових вибухів на аеродромі "Енгельс"

Читать на русском
Автор
11599
Літаки на злітній смузі аеродрому "Енгельс"
Літаки на злітній смузі аеродрому "Енгельс". Фото Maxar

Новини викликали у частини росіян напади агресії

Після вибухів на аеродромі "Енгельс 2" у Саратовській області, що сталися в ніч проти 26 грудня, в росії знову заговорили, що їм щось недомовляють. Особливою причиною для паніки стало те, що загинули троє військових, хоча, за заявами російського міноборони, безпілотник був збитий на підльоті.

Користувачі соцмереж питають, чи не людьми збивали повітряний об’єкт, сумніваються в правдивості того, що не було пошкоджень військової авіатехніки, дивуються, як безпілотнику взагалі вдалося долетіти. Їхні сумніви зрозумілі, адже вибухи на "Енгельсі" звучать аж ніяк не вперше. Ще на початку грудня внаслідок "бавовни" там було пошкоджено стратегічний бомбардувальник.

"Так насправді і до кремля долетять у новорічну ніч!!!!". — "Самі свій кордон захистити не можемо, але ще чомусь в Україну поткнулися", — коментарі такого типу перемежуються із закликами вдарити по Україні ракетами.

Вибух в Енгельсі коментарі

Російські військові оглядачі коментують, що з "Енгельса" в понеділок нібито мали завдавати чергових ударів по Україні. Також стверджується, що авіація не постраждала.

Раніше "Телеграф" повідомляв про "бавовну" в районі аеродрому під Курськом. Українські спецслужби вже коментували, що цілями на території росії можуть ставати лише військові об’єкти.